Καλέστε μας (+30) 2351777780
Www.epsilon-hellas.gr » Η εταιρεία

Η εταιρεία μας

Η ΕΨΙΛΟΝ ΕΛΛΑΣ είναι μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής απορρυπαντικών, ειδών οικιακής χρήσης και χαρτιού με έδρα τα Αλώνια Πιερίας.

Διαθέτουμε τον πιο πρωτοποριακό εξοπλισμό παραγωγής με πιστοποίηση ISO 9001: 2000 για τα προιόντα μας.

Εμείς στην ΕΨΙΛΟΝ ΕΛΛΑΣ είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε αξεπέραστη και σταθερή ποιότητα σε πραγματικά χαμηλές τιμές με άμεση παράδοση στον χώρο σας οι οποίες δεν επιβαρύνονται με έξοδα διαφήμισης και διανομής.

Καθημερινά γνωρίζουμε καινούργιους πελάτες που δοκιμάζουν και εμπιστεύονται τα προιόντα μας και μας προτείνουν σε γνωστούς και φίλους βλέπωντας και συγκρίνοντας την αποτελεσματικότητα τους.

Η προστασία του περιβάλλοντος και η ασφάλεια των πελατών μας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της αποστολής της ΕΨΙΛΟΝ ΕΛΛΑΣ.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις έκτασης 2000 τετραγωνικών, με την στελέχωση της παραγωγικής διαδικασίας ενός άριστα εκπαιδευμένου προσωπικού, την χρήση μηχανημάτων παραγωγής και τυποποίησης τελευταίας τεχνολογίας δυνατότητας 45 τόνων ανα 8ωρο και με το άρτια οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και διανομών, η εταιρεία μας διαθέτει στην αγορά πλήρη γκάμα προϊόντων καθαρισμού, παραγόμενα κατα ISO 9001:2000, για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Η ΕΨΙΛΟΝ ΕΛΛΑΣ καλύπτει την αγορά των Super Market, χονδρεμπορίου αλλά και προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (private label) σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων με τις δελεαστικές τιμές καθιερώνει την ΕΨΙΛΟΝ ΕΛΛΑΣ αυξάνοντας συνεχώς τις πωλήσεις και επεκτείνοντας τις δραστηριοτητές της σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η ΕΨΙΛΟΝ ΕΛΛΑΣ παραμένει πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας προσθέτοντας συνεχώς αξία στην επιχειρηματική σας δράση και αξία στην καθημερινή ζωή, με μεγάλο σεβασμό προς στο περιβάλλον.

NanoEpsilon Supllen Sava Apalino Clean Up Karta allileggyis Bio Soft Ex SymFerei Perle Extra Epsilon Hellas Car clean Ari Hellas