Καλέστε μας (+30) 2351777780
Www.epsilon-hellas.gr » Blog

Τα νέα μας

Διανομή Χωρίς Μεσάζοντες στις 5 Μαρτίου 2017 στην Κοζάνη

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΝΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 π.μ. ΕΩΣ ΤΙΣ 2 μ.μ.

Διάθεση των προϊόντων μας στο ηλεκτρονικό κατάστημα του e-bloko.gr

Τα προϊόντα μας διατίθενται πλέον και στο ηλεκτρονικό κατάστημα - πρατήριο Ελληνικών προϊόντων ebloko.gr/Epsilon Hellas για άμεση αγορά και παράδοση απευθείας στο χώρο σας.

Διανομή των προϊόντων μας στη Κατερίνη

Το Σάββατο 12 Ιουλίου στην περιοχή της εμποροπανήγυρης Κατερίνης θα διατίθενται από νωρίς το πρωί τα προϊόντα μας στο πλαίσιο της εθελοντικής πρωτοβουλίας του κινήματος "Χωρίς Μεσάζοντες". Για μία ακόμη φορά σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια ώστε να συνεχίζουμε να σας παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα στη καλύτερη τιμή της αγοράς.

Το κίνημα χωρίς μεσάζοντες

Έψιλον ΕλλάςΗ εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο πλαίσιο του κινήματος χωρίς μεσάζοντες προωθώντας τα προϊόντα της απευθείας στο ευρύ καταναλωτικό κοινό.Κατά τη διάρκεια διανομής προϊόντων της τοπικής ομάδας χωρίς μεσάζοντες, στο χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης, διανεμήθηκαν 200 δείγματα απορρυπαντικού πλυντηρίου της Έψιλον Ελλάς σε νοικοκυρές, οι οποίες όφειλαν να το δοκιμάσουν και να απαντήσουν σε ένα ερωτηματολόγιο, καταθέτοντας την άποψή τους για την ποιότητα του προϊόντος.Το απορρυπαντικό παράγεται στο νομό Πιερίας και είναι άριστης ποιότητας. Έτσι λένε οι νοικοκυρές που το δοκίμασαν. Όσο για την τιμή του, είναι το φθηνότερο της αγοράς, με τιμή μόλις 0,12 € τη μεζούρα (81 μεζούρες προς 10 €). Περισσότερα από 200 δείγματα σκόνης πλυντηρίου διανεμήθηκαν σε αντίστοιχα νοικοκυριά για να τη δοκιμάσουν. Οι πολίτες ενθουσιάστηκαν από την ποιότητα των προϊόντων!

Χωρίς Μεσάζοντες

Στις 5 Νοεμβρίου του 2012 η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας της Πιερίας στο κάλεσμα της ομάδας του κινήματος χωρίς μεσάζοντες, να επιλέξει Ελληνικά προϊόντα που παράγονται από την εταιρεία μας, ήταν μαζική. Οι αριθμοί μαρτυρούν το μέγεθος της ανταπόκρισης αλλά και των αναγκών της κοινωνίας. Συγκεκριμένα κατατέθηκαν συνολικά 2.837 παραγγελίες μέσα σε 24 ώρες, στις οποίες αντιστοιχούν 39,7 τόνοι απορρυπαντικών.

Δράσεις της Εταιρείας

Η Δράση της εταιρείας μας

NanoEpsilon Supllen Sava Apalino Clean Up Karta allileggyis SymFerei Perle Extra Epsilon Hellas Car clean Ari Hellas